Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Rendszeresen ülésezik a helyi védelmi bizottság Alsónémedin. November 3. napjától kezdődően ismételten veszélyhelyzetet hirdetett ki a Kormány. Ennek következményeként a képviselő-testület feladat- és hatáskörét a település polgármestere gyakorolja. Alsónémedi Önkormányzat képviselő-testülete tervezett ülését már emiatt nem tudta megtartani. A bizottságok előtte még üléseztek és jogszerűen tudtak is döntéseket hozni. A további döntéshozás a polgármesterre - illetőleg annak távolléte alatt az alpolgármesterre - hárul.

A polgármester  azokban a kérdésekben, amelyek  eredetileg testületi hatáskörben lettek volna, a döntést  megelőzően írásban kikéri a képviselők és bizottsági tagok véleményét.

A település vezetőiből, intézményvezetőiből, orvosaiból álló helyi védelmi bizottság minden szerdán megbeszélést tart. Ezeken az üléseken átbeszélik a tapasztalatokat, tennivalókat a fertőzés elleni minél hatékonyabb védekezése érdekében.

Az Önkormányzat  továbbra is igyekszik minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a vírus okozta megbetegedések száma a településen a lehető legkisebb mértékű legyen.