• hirek.png

Felnőtteknek hirdettek fotópályázatot Gyálon Fókuszban a klímaváltozás címmel. Az éghajlatváltozás már most is folyamatban van, számos negatív hatásával most is szembe kell néznünk: pusztító hatása van az emberre, más fajokra és a környezetünkre egyaránt. A klímaváltozás enyhítése és az ahhoz való alkalmazkodási képesség növelése szükséges, amelyből mindenkinek ki kell vennie a részét, az egyéntől a közösségekig.

Ennek a célnak az előmozdítása érdekében Gyál Város Önkormányzata versenyt hirdet a város lakosai számára „Fókuszban a klímaváltozás” címmel.

A lakosságot arra buzdítják, hogy a klímatudatos gondolkodást elősegítő témában készítsenek fotókat, amelyek a klímaváltozás enyhítését, az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését, a zöldenergia felhasználásának növelését, a tudatos fogyasztói magatartást, a fenntartható fejlődést szemléltetik. A pályaművek beérkezési határideje augusztus 10-e. A három legtöbb like-ot szerző alkotások díjazásban részesülnek. A főnyeremény egy kerékpár.