Játék
Keresés

Játék

Derült égből torta...

Felhívjuk a Rádió Dabas hallgató táborának figyelmét, hogy augusztus 1-én, reggel 6 órától, torták becsapódása várható az éterben. A jelszó: 9 éves az otthon hangja! Állítsák radarjaikat a 93 pont 4-re és figyeljék a szülinapi torták érkezését. Becsapódás esetén hívják a 29/562-562-őt.

… A 9 éves Rádió Dabas közérdekű információját hallották!

Támogatók:

Bor Cukrászat, Giovanni Cukrászat, Jávor Cukrászat, Palermo Cukrászat

DJ kerestetik!!!!

Figyelem! Figyelem!

Keressük… Mondom keressük… Keressük a vételkörzet legjobb Dj-jét… Tessék?… Ja, hogy te vagy az!?!?… Akkor BI-ZO-NYÍÍÍÍÍTS!!!

A Rádió Dabas- újonnan induló műsora keretein belül-, ambiciózus, fiatal DJ tehetségek támogatását, rendszeres megmutatkozását tűzte ki célul. Ha mindennek részese szeretnél lenni, akkor nevezz!

Készíts 20 perces bemutatkozó anyagot, jelenítsd meg benne azt a zenei stílust, melyet képviselsz, majd egy neveddel fémjelzett hanganyagban (pl: VezetéknévKeresztnév.mp3), töltsd fel weboldalunkra, a www.radiodabas.hu-ra (keresd a feltöltő panelt; a pályamunka terjedelme max. 100MB lehet). Külön dokumentumként és azonos névvel fémjelezve (pl: VezetéknévKeresztnév.doc/VezetéknévKeresztnév.docx), szintén töltsd fel fényképed, neved, korod, telefonszámod, e-mail címed, valamint egy néhány soros "motivációs levelet”, esetleg "motivációs-hanganyagot" :) melyből kiderül, miért szeretnél a 93.4 felfedezettje lenni.

Rádió Dabas 93.4- Ahol te is hangot kapsz!

 

 

Halló, halló Pocaklakó!… ez itt a Pocakadó!

Halló, halló Pocaklakó!… ez itt a Pocakadó!

Leendő Apócák, Anyócák, pocak mélyén megbúvó babócák! Tudatni szeretnénk veletek, hogy Pocakadónk ideje közeleg. Anyák napján, porontyoknak szánt üzenetek potyognak az Otthon Hangján. Ha te is üzenni akarsz, csörgesd a 29/562-562-es számot, vagy térj be hozzánk.

 Rádió Dabas- Csöppnyi üzenetek, meghitt pillanatok, pocakon innen és túl!

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék