Játék
Keresés

Játék

93.4 10. Szülinapi Játék

93.4 szülinapi játékszabályzat:

1. A 93.4 Rádió Dabas játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.

2. A játékban csak az vehet részt, aki hiánytalanul kitölti a regisztrációs lapot, amellyel egyben elfogadja jelen szabályzat tételeit. Amennyiben a beküldött adatok hiányosak, tévesek, nem fedik a valóságot,  a nevezés nem fogadható. Ennek értelmében, a 93.4 Rádió Dabas munkatársai, adategyeztetéssel kapcsolatos levelezést nem folytatnak.

3. A nyertesről készült fotó a Rádió Dabas internetes portáljain, illetve egyéb kommunikációs csatornákon leközlésre kerül.  A játékszabályzat elfogadásával a nyertes ezen tételhez is hozzájárul a regisztrációs ív kitöltésével.

4. A játékban kizárólag 18 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.

5. A játékban nem vehetnek részt a 93.4 Rádió Dabas dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói!

6. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.

7. A sorsolás 2017.július 30-án, a Szent Istán téren zajlik. Amennyiben a nyertes a sorsolás időpontjában nem elérhető, a Rádió Dabas újrasorsolást eszközöl.

8. A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a 93.4 Rádió Dabas adatbázisába kerüljenek, és azokat a 93.4 Rádió Dabas – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: 93.4 Rádió Dabas, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

 

Rádió Dabas Stáb

Derült égből torta...

Felhívjuk a Rádió Dabas hallgató táborának figyelmét, hogy augusztus 1-én, reggel 6 órától, torták becsapódása várható az éterben. A jelszó: 9 éves az otthon hangja! Állítsák radarjaikat a 93 pont 4-re és figyeljék a szülinapi torták érkezését. Becsapódás esetén hívják a 29/562-562-őt.

… A 9 éves Rádió Dabas közérdekű információját hallották!

Támogatók:

Bor Cukrászat, Giovanni Cukrászat, Jávor Cukrászat, Palermo Cukrászat

DJ kerestetik!!!!

Figyelem! Figyelem!

Keressük… Mondom keressük… Keressük a vételkörzet legjobb Dj-jét… Tessék?… Ja, hogy te vagy az!?!?… Akkor BI-ZO-NYÍÍÍÍÍTS!!!

A Rádió Dabas- újonnan induló műsora keretein belül-, ambiciózus, fiatal DJ tehetségek támogatását, rendszeres megmutatkozását tűzte ki célul. Ha mindennek részese szeretnél lenni, akkor nevezz!

Készíts 20 perces bemutatkozó anyagot, jelenítsd meg benne azt a zenei stílust, melyet képviselsz, majd egy neveddel fémjelzett hanganyagban (pl: VezetéknévKeresztnév.mp3), töltsd fel weboldalunkra, a www.radiodabas.hu-ra (keresd a feltöltő panelt; a pályamunka terjedelme max. 100MB lehet). Külön dokumentumként és azonos névvel fémjelezve (pl: VezetéknévKeresztnév.doc/VezetéknévKeresztnév.docx), szintén töltsd fel fényképed, neved, korod, telefonszámod, e-mail címed, valamint egy néhány soros "motivációs levelet”, esetleg "motivációs-hanganyagot" :) melyből kiderül, miért szeretnél a 93.4 felfedezettje lenni.

Rádió Dabas 93.4- Ahol te is hangot kapsz!

 

 

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék