Hírek

Kérj egy dalt!

Stáb

Szabó Erika
Műsorvezető
Ordasi Brigitta
Szerkesztő-Műsorvezető
Brigitta Szlúka
Szerkesztő-Műsorvezető
Balogh Ferenc
Műsorvezető
Kisgyörgy Krisztián
Szerkesztő-Műsorvezető
Hende Máté
Műsorvezető
Moldován Ágnes
Hírszerkesztő
Szeltner Mark
Szerkesztő
Balázs Kriszta
Marketing

Az Ócsa Kultúrájáért és az Év Vállalkozója díj idei aspiránsaira lehet előterjesztést  benyújtani Ócsán. „Ócsa Kultúrájáért Díj” adományozható annak a természetes személynek, társadalmi szervezetnek, egyesületnek, együttesnek, aki, vagy amely a kultúra, a közművelődés területén tevékenységükkel kiemelkedő eredményt ért el, magatartásával példaként állítható a város lakossága elé.

„Az Év Vállalkozója Díj” annak az ócsai vállalkozónak adományozható, aki kiemelkedő eredményt ért el és mutatott fel közérdeket védő tevékenysége során, vagy példaértékű tevékenységet folytat a „szociális háló” és esélyegyenlőség helyreállítása, valamint új munkahely teremtése területén, illetve aktívan részt vesz a befektetési lehetőségek feltárásában és megvalósításában, közösségi rendezvények, önkormányzati beruházások, fejlesztések támogatásában.

A díjazottak köréről Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a beérkezett javaslatok alapján a novemberi rendes ülésen dönt.

A díjakra a Polgármester, a Képviselő-testület Bizottságai, települési képviselő, a Jegyző bármely Ócsa településen állandó lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy, bejegyzett társadalmi szervezet, és bármely Ócsán székhellyel, vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet írásban, indokolással ellátva tehet javaslatot kizárólag a rendelet mellékletét képező formanyomtatványon, amely megtalálható az ócsai weboldalon, vagy személyesen átvehető az Ócsai Polgármesteri Hivatal recepcióján.

A formanyomtatványon tett javaslatokat az egyes díjak vonatkozásában október 31. napjáig kell eljuttatni Ócsa Város Jegyzőjéhez