Hírek
Keresés

Mérkőzés nélküli győzelemmel zárta a szezont az FC Dabas III

Hazai pályán búcsúzott a 2016/17-es bajnokságtól az FC Dabas III-as kerete. Utolsó ellenfelük, az Érdi VSE II-es gárdája azonban nem jelent meg a találkozón, így a dabasiak mérkőzés nélküli győzelemmel búcsúztatták a szezont. A találkozó kapcsán Ledő László edzőt kérdeztük.

Gyereknap a Beleznay-kastély parkjában

Gyermeknapi programokkal várják az érdeklődőket 2017. május 26-án, pénteken 9 órától Bugyin a Beleznay-kastély parkjában. A kicsiket és a nagyokat Gulliver játszó-tér, cirkusz akadémia, légvárak, játékos vetélkedők és koncert is várja. A részletekről Józsa László, a Bessenyei György Művelődési Ház és Könyvtár vezetője nyilatkozott rádiónknak.

Bor és pinceünnep az Öreghegyi pincesoron

Az ócsai Öreghegyi pincesor immár tizenhatodik alkalommal ad otthont az Orbán napi Bor és Pinceünnepnek, ahol a finom italok és ételek mellett élő fúvószene, népművészeti kiállítók és foglalkoztatók gondoskodnak a jó hangulatról. A folytatásban Radics József szervezőt hallják.

 

Aki a csülköt szereti, annak most Üllőn a helye

Az Üllő Városi Sportcsarnok melletti téren kerül megrendezésre a XII. Üllői Csülökfesztivál és Gyermeknap 2017. május 27-én, szombaton 10 órától. A rendezvény programját színpadi műsorok, főzőverseny, véradás és képzőművészeti műhely színesíti. A részletekről Laza István művelődésszervező tájékoztatta rádiónkat.

Újlengyelben tett látogatást Pogácsás Tibor

A Nemzeti Konzultáció keretében egy közös beszélgetésre hívta az újlengyeli lakosokat Pogácsás Tibor, Pest megye 10. számú választókerületének elnöke, valamint Novák Katalin család és ifjúságért felelős államtitkár asszony. A találkozó kapcsán Pogácsás Tibor országgyűlési képviselőt kérdeztük.

Testületi ülés volt Dunavarsányban

Dunavarsány Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2017. május 16-án tartotta legutóbbi soros, munkaterv szerinti ülését, amelyen 10 napirendi pont kapcsán született döntés. Szó volt többek között közbeszerzési eljárásról, beszámolók elfogadásáról és ingatlan értékesítéséről. A folytatásban Gergőné Varga Tünde polgármester asszonyt hallják.

Két személyautó ütközött össze Örkényen

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Örkényben, a Petőfi Sándor utcában. Az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a gépkocsikat, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két felnőtt és egy gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett - adta hírül a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Magabiztos győzelmet aratott az FC Dabas II

Magabiztos győzelmet aratott a legutóbbi fordulóban az FC Dabas II-es csapata hazai pályán, a Kisnémedi MSE gárdája ellen. A fiúkra már csak két mérkőzés vár a szezonban, ezen a hétvégén a tabella 13. helyén álló Nagykőrös otthonában lépnek majd pályára. A mérkőzés kapcsán Kucsák István edző számolt be rádiónknak.

Itthon tartotta a három pontot az FC Dabas

Két, a kiesés közelében álló csapat, az FC Dabas NBIII-as kerete és a Békéscsaba Előre FC II-es gárdája mérte össze tudását vasárnap délután a Dabas-Sári futballpályán. Bár a mérkőzés mindössze egy gólt hozott, de ezt szerencsére a dabasiak rúgták, így az övék lett a győzelemért járó három pont. A mérkőzésről az FC Dabas elnökségi tagja, Danyis János nyilatkozott rádiónknak.

Gyereknapi kavalkád a Hernádi Művelődési Házban

Gyereknap lesz 2017. május 27-én, szombaton 10 órától a hernádi Művelődési Házban. A programok között szerepel óvónénis színházi előadás, minifánk, kézműveskedés, a legkisebbeket és szüleiket pedig Ringató foglalkozás várja. A részletekről Berczi Edit intézményvezető nyilatkozott rádiónknak.

Irodalmi Teaház Pál Máriával

Ezúttal is az Örkényi Szabadidő Központ ad otthont a Szó-Zene-Kép című irodalmi teaház májusi találkozójának, amire május 26-án, pénteken 17 óra 30 perces kezdettel kerül sor. Pál Mária ezen az alkalmon mutatja be új verseskötetét, mindemellett pedig a látogatók Kerti Károly grafikus alkotásaiban is gyönyörködhetnek. A folytatásban Kulcsár István intézményvezetőt hallják.

LiveStat.hu - Magyarország legnagyobb stream toplistája, Online Rádiók, Ingyenes hallgatottsági mérés

Hírek

Rádió Dabas

Médiaajánlat

Műsoraink

Galériák

Játék