A Családi Piknik 2024. június 09 - i adásának beszélgetését visszahallgathatod a fenti linken.

A mai adásban:

- Oravetz Anita a Hernádi Alapszolgáltatási Központ vezetője mutatott be három táborozási lehetőséget Hernádon. És kicsit arról is beszélgettünk, hogy hogyan válasszunk tábort.
- Idén 30 éves a NANE vagyis a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. Füri Judit az egyesület önkéntese, szakértője mesélt a megalakulásról, az elmúlt 30 évről.

A Családi Piknik 2024. június 02- i adásának beszélgetését visszahallgathatod a fenti linken.

A mai adásban:

- Május 31.-e 1987 óta a Nem dohányzók világnapja. Ennek apropóján Kisgyörgy Krisztián beszélgetett Dr. Cselkó Zsuzsával az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet főorvosával.

A Családi Piknik 2024. május 19- i adásának beszélgetését visszahallgathatod a fenti linken.

A mai adásban:

- Gáncs Kristóf az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója mesélt nekünk a Kapaszkodó programhoz tartozó adománygyűjtő kampányról.
- Darvasi Áron a Kultúrkör zenekar frontembere beszélt az új dalukról. A dal a családon belüli erőszakról szól és egy ütős animációs klip is készült hozzá.
- A gólyahírnek is volt vendége: Kiss- Gogolák Mariannal beszélgettünk az anyaságról, munkáról, név választásról.

A Családi Piknik 2024. május 26- i adásának beszélgetését visszahallgathatod a fenti linken.

A mai adásban:

- Magyarországon egyedülálló eszközhöz jutott a Bethesda Gyermekkórház. Az eszköz a nagyégett gyermekek és fiatalok gyógyítását segíti majd. Tamásné Bese Nóra a kórház stratégiai igazgatója számolt be az örömhírről.
- Salamon Adrienn az Együtt könnyebb női egészségért Alapítvány kuratórium elnöke az alapítványról, az endometriózisról mesélt nekünk. 

A Családi Piknik 2024. május 12- i adásának beszélgetését visszahallgathatod a fenti linken.

A mai adásunkban beszélgettünk::

- Egy éves a Dunaharaszti Gyere be! Ház. Az indulásról, az elmúlt egy évről Hamar János addiktológus szakemberrel, a Gyere be! Ház szakmai vezetőjével beszélgettem.
- Sokszor felnőttként is nehéz kezelni a stresszt, ami pedig már gyermekként is ott van az életünkben. A Sulinyugi program küldetése, hogy segítsen megtanulni a stressz kezelést már egészen kisiskolás kortól. Hogy pontosan hogyan erről Juhos Dóra pszichológussal, sulinyugi gyerek trénerrel beszélgettem.